För dig som hockeyspelare – köp utrustning online

När du spelar ishockey regelbundet kommer du att slita på utrustningen. De flesta skydden håller under en lång tid men förr eller senare är det dags att köpa nytt. Det kan vara skridskor som blivit slitna och inte sitter lika bra på foten längre. Det kan också vara en spricka i hjälmen eller på något annat skydd på kroppen.

Det är väldigt viktigt att ha utrustning som är hel. Om något är sönder litegrann är det lika bra att byta ut det för att vara på den säkra sidan. Möjligheten finns att du kan bli skadad om ett skydd inte fungerar som det ska.

Hockeyklubbor är också något som du behöver köpa med jämna mellanrum om du inte får dem av klubben. Det går en hel del klubbor under en säsong så det är bra att ha minst tre stycken med sig till varje träning och match.

Köp din utrustning på nätet

Hockeyutrustning är dyrt, det är därför en god idé att beställa på nätet, eftersom det oftast är billigare. Du har där även ett större utbud att välja bland. Om du är ute efter ny utrustning kan du handla här och få grejerna skickade till dig.