Skysports.com

Är du ett fan av sport har du säkerligen hört talas om Sky Sports både en och två gånger. I Storbritannien och Irland är det en av de största sportkanalerna som sänder allt från golf och fotboll till tennis. De har även en internetsida vid namn skysports.com som vi berättar mer om här.

Skysports.com är främst en nyhetssajt där du hela tiden uppdateras om det senaste inom sportvärlden. Störst fokus är det på fotbollen, vilken också är världens största sport. Det handlar både om de inhemska ligorna och den internationella toppfotbollen. Förutom nyheter kan du även ta del av krönikor och andra artiklar.

Utbud av sporter

När du går in på skysports.com möts du först av en startsida med de senaste artiklarna och nyheterna. I menyn på toppen av sidan kan du sedan sortera innehållet efter den sport som du är intresserad av. I varje underkategori finns all information du kan tänkas behöva om sporten. Sky Sports är som sagt ett brittiskt företag och det märks då det är fokus på många sporter som är stora i Storbritannien och Irland. En av dem är rugby, en sport som alltid är en höjdpunkt i de båda länderna. En annan stor sport är dart, vilken också är mycket omtyckt bland britterna.

Övrigt innehåll på skysports.com

På skysports.com hittar du också ett så kallat ”score centre” där du kan följa resultatet i pågående matcher världen över. Detta underlättar till exempel om du har bettat på flertalet matcher. Det finns också en videosektion där du kan njuta av höjdpunkter från olika events och matcher. Här kan du även söka efter valfri video. Sky Sports är inte bara en nyhetssida utan de har även sina egna spel. Till exempel kan du delta i deras ”fantasy football” där du skapar ditt eget lag. Du kan spela direkt i din mobil eller surfplatta och det står många fina priser på spel. Ta en titt på spelsektionen för att veta mer.