Upplev Arsenal på plats och fotboll i världsklass

När Allsvenskan avgjorts tar den engelska fotbollen över och som fotbollsälskare har du en spännande Premier League-säsong att se fram emot. Ofta är Arsenal en av favoriterna till att kamma hem den åtråvärda ligasegern. Vill du uppleva kvalitetsfotboll på plats i England är Arsenals arena Emirates Stadium ett bra val.

Bra flygalternativ till London

Utöver att du är garanterad bra fotboll på Emirates Stadium är en annan fördel att arenan ligger i London. Det är alltså enkelt att hitta bra flygbiljetter och du slipper krångla med att resa vidare när du är i landet. På nätet har du ett stort utbud av resepaket att välja bland, där Arsenal och London är ett alternativ. Du kan enkelt kolla upp fotbollsresor online och läsa mer om vad den här typen av upplägg innehåller.

Anrik fotbollsklubb i Premier League

Arsenal grundades 1886 och är därmed en av de mest anrika lagen i Premier League. Klubben har över tio ligatitlar i bagaget och dessutom har klubben vunnit FA-cupen många gånger. Fram till 2006 spelade Arsenal sina hemmamatcher på mytomspunna Highbury. Men idag är den nybyggda arenan Emirates Stadium med plats för 60 000 åskådare i lagets hemmaarena.